Sesli Chat Siteleri

Sesli Chat te Kamera
Sesli chat sitesine girdiğinizde, her zaman kameraya ihtiyacınız olmaz. Ancak bazı sesli chatler aynı zamanda da görüntülü chat siteleridir. Bu sitelerde kamera işinize yarayabilir. Bir sesli chat sitesinde adından da anlaşılacağı gibi mikrofon ve hoparlör gereklidir, bir de görüntülü ve sesli chat siteleri vardır. Bunlar için kamera da gereklidir. Hem konuşup hem de sizi görmelerini sağlayabilirsiniz bu sitelerde. Sesli chat sitesinde kameranızı kapatmanız, eğer kendinizi göstermek istemiyorsanız iyi bir düşüncedir.
Mikrofonunuzu açabilir, ancak kameranızı kapalı tutabilirsiniz. Diyelim ki sitede böyle bir durumun söz konusu olabilme şansı yok. O zaman da kameranızın kapaklı olmasına dikkat edebilir ve mikrofonunuzu açtığınızda kameranızın kapağını kapatabilirsiniz. Kameranız da kapaklı değilse, o zaman da yapabileceğiniz şey, kameranızın yönünü, bilgisayarınızın üserinde durduğu masaya doğru çevirmek olabilir. O zaman da sizi kimsenin görememesini sağlamış olursunuz.
Sesli chat sitelerini sadece konuşma amaçlı kullanmak, en mantıklı yöntemdir, ve bayanlar için de daha güvenlidir. İnternet çok fazla kullandığımız bir araç olmasının yanında aynı zamanda çok güvenli olmadığı da bilinen bir gerçektir. Resimler photoshopla dğeiştirilebilir pek çok uygunsuz şey yapılabilir.. Bu nedenle sesli chat siteleri nde kamera kullanmamaya çalışın.

Yorum bırakın